Vores softwareVi lever i en ensrettet og standardiseret verden. Du kan kun få tøj der passer, hvis du har en standardstørrelse. Hvis du er heldig, får du lov at vælge køkkenet i dit nye typehus. Og på en restaurant kan du kun få det, der er på menukortet. Vi er blevet så vant til kompromiser, at vi tror, de er nødvendige for at få en kvalitetsvare. Men et stykke software, der ikke passer præcist, kan blive dyrt for din virksomhed.

ND Data leverer den software du ville have købt for længst - hvis du vidste, den kunne fås. Uanset om behovet er databasetunge applikationer, offentlige websites, intranet, software til håndholdte enheder eller noget helt andet, kan vi tilbyde en skræddersyet løsning. Vores softwareløsninger designes i tæt samarbejde med vores kunder, og i de tilfælde, kunden ønsker det, foretager vi studier af arbejdsgange og rutiner og udfører interviews med brugere. Alt sammen for at sikre, at vores kunder får det værktøj, de har behov for.

Vi kan efterkomme langt de fleste ønsker til platforme, snitflader og integration med eksisterende systemer. Fordi vi ikke opkræver individuelle eller periodiske licenser, vil en af vores løsninger ofte være meget konkurrencedygtig i forhold til en hyldevare.

ND Data A/S  ·  Puggaardsgade 5  ·  1573 København V  ·  Tlf. 70 23 24 74 e-mail: info@nddata.dk