QlikView - Business IntelligenceLigemeget hvor meget du ved om din virksomhed, kan du altid blive klogere. En god business intelligence-løsning kan mindske behovet for gætterier, styrke kommunikationen mellem afdelinger og give en virksomhed evnen til at reagere hurtigt på ændringer i finanisielle forhold, kundeadfærd, supply chain mv.

ND Data er QlikView-partner, og det betyder, at vi kan udvikle, integrere og supportere komplette QlikView Business Intelligence-løsninger.

QlikView er programmet der kan hjælpe dig med at hente nye oplysninger fra eksisterende databaser. Dit faktureringsprogram, lønprogram eller ERP-system kan afsløre ting, som du måske ikke selv vidste.

I de seneste 5 år har QlikTech været blandt Sveriges hurtigst voksende firmaer, og i ND Data er vi ikke i tvivl om, hvorfor firmaet har succes. Tanken bag QlikView er "Simplying Analysis for Everyone", og det er ikke bare et slogan: QlikView er ikke et snørklet databaseprogram, som du behøver uendelige kurser for at kunne arbejde med - men et værktøj, der fungerer så intuitivt og brugervenligt, at du er i gang med at lave brugbare analyser i løbet af et kvarter!

Hvis du er interesseret i et uforpligtende møde med én af vores QlikView-konsulenter, er du velkommen til at sende os en mail på: qlikview@nddata.dk

I samarbejde med QlikTech tilbyder vi et testforløb, som giver dig mulighed for at se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Klik på "Prøv QlikView" i menuen til højre for at se mere om dette tilbud.
ND Data A/S  ·  Puggaardsgade 5  ·  1573 København V  ·  Tlf. 70 23 24 74 e-mail: info@nddata.dk